HORARI

HORARI

HORARI D'ACTIVITATS

COM SÓN LES NOSTRES ACTIVITATS?

Crossfit què és Wod

WOD

També conegut com “workout of the day”, és un entrenament de força, resistència, velocitat, coordinació, equilibri…. on et sentiràs preparat davant qualsevol obstacle o propòsit. Cada dia un nou repte, on trauràs la teva millor versió, en un entrenament divertit i acompanyat per un grup d’entre 8 i 10 companys. “Sols som forts, junts som encara més forts”.
Crossfit open box

OPEN BOX

Es tracta d’una hora d’accés lliure, assessorat sempre pel coach, on practicar moviments tècnics, treballar les teves qualitats físiques menys entrenades i preparar-te per a afrontar els wods amb les millors garanties. Vine a Crossfit Tordera i forma part de la nostra comunitat. “Posa’t metes, no excuses”.
Crossfit Pilates

ENDURANCE

Gràcies a les sessions de ENDURANCE treballaràs un aspecte necessari dins del Crossfit que és la resistència cardiovascular i aconseguiràs millorar la capacitat de treball en els entrenaments de llarga durada a més de la intensitat amb la qual afrontes els entrenaments de curta durada. “No busquis temps per a fer-lo, troba’l”.
Crossfit Tordera entrenador

HALTEROFILIA

Se’l considera com el més genuí dels esports de força, però a més exigeix gran destresa i una actitud mental excepcional. Treballarem la tècnica sempre dins d’un context d’entrenament, perquè dins dels Wods de Crossfit, moguem la barra d’una manera sòlida i segura. “L’excel·lència és el resultat gradual de lluitar sempre per ser millor”.
Rocki

ROCKIE

Sessió de CrossFit adaptada a tots els nivells, on la dificultat tècnica disminueix i ens centrem en treballar els elements bàsics, mantenint l’estructura d’un WOD. CrossFit és per a tothom!
Gymnastics

GYMNASTICS

Aquesta activitat consisteix en el treball d’elements bàsics de gimnàstica. El seu objectiu està orientat principalment a la millora dels moviments que es realitzen dins dels WODs. Conquesta el teu cos.
Crossfit Kids

CROSSKIDS

Els més petits podran millorar la seva forma física i reforçar la seva autoestima amb l’assoliment de petites metes i el treball en equip. Notaran que la seva força, velocitat i resistència milloren, a més de moltes altres capacitats físiques. Aprèn jugant.

Contacta

    Informació bàsica sobre protecció de dades: Responsable: Crossfit Tordera: Enviament d'informació i/o comunicacions comercials. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: Mailchimp, com a plataforma d'enviament de newsletters. Drets: Tens dret a accedir, rectificar i sumprimir les teves dades, així com altres drets, indicats en la informació addicional. Pots consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de dades seguint aquest enllaç.