AVÍS LEGAL

AVÍS LEGAL

Avís legal i Condicions d’Ús

  • Condicions generals d’ús

Aquest portal és de titularitat de Áccura Sport Wellness S.L, amb CIF 16922510 i domicili en Pollancres 2, 08830 Sant Boi de Llobregat i telèfon 93 640 66 86, i està constituït pel lloc web associat al domini www.clubsaccura.es Tots els serveis prestats i oferts per Áccura Sport Wellness S.L es troben sotmesos a la legislació vigent.
Áccura Sport Wellness S.L declina qualsevol tipus de responsabilitat per l’accés a la pàgina de web per persones físiques i/o jurídiques residents en jurisdiccions que pel motiu que fos sigui contrari a la seva regulació.

  • Responsabilitat de Áccura Sport Wellness S.L 

Áccura Sport Wellness S.L no es fa responsable ni respon de la legalitat d’altres llocs web de tercers des dels quals pugui accedir-se des del seu portal.

Áccura Sport Wellness S.L es reserva el dret a fer canvis en el lloc web sense previ avís, a fi de mantenir actualitzada la seva informació, afegint, modificant, corregint o eliminant els continguts publicats o el disseny del portal.

Áccura Sport Wellness S.L no serà responsable de l’ús que tercers facin de la informació publicada en el portal, ni tampoc dels danys soferts o pèrdues econòmiques que, de manera directa o indirecta, produeixin o puguin produir perjui- cios econòmics, materials o sobre dades, provocats per l’ús d’aquesta informació. No obstant això, tenint en compte els art. 11 i 16 de la LSSI-CE, Áccura Sport Wellness S.L es compromet a la retirada o, en el seu cas, al bloqueig d’aquells continguts que poguessin afectar o contravenir la legislació nacional o internacional, drets de tercers o la moral i l’ordre públic.

Áccura Sport Wellness S.L tampoc es responsabilitzarà dels danys i perjudicis que es produeixin per fallades o males configuracions del programari instal·lat en l’ordinador de l’internauta. S’exclou tota responsabilitat per alguna incideixen- cia tècnica o fallada que es produeixi quan l’usuari/a se connecti a internet. Igualment, no es garanteix la inexistència d’interrupcions o errors en l’accés al lloc web.

Li comuniquem que qualsevol preu i/o oferta que pugui veure en la nostra web serà solament orientatiu. Si l’internauta desitja saber amb exactitud el preu o l’oferta, posi’s en contacte amb l’entitat a través del correu electrònic: info.tordera@accura.es (Cem Tordera)

  •  Legislació aplicable

La llei aplicable en cas de disputa o conflicte d’interpretació dels termes que conformen aquest avís legal, així com qualsevol qüestió relacionada amb els serveis que presta Áccura Sport Wellness S.L, serà la legislació espanyola. 4.

  • Propietat intel·lectual i industrial

El disseny del portal i els seus codis font, així com els logos, marques i altres signes distintius que apareixen en el mateix pertanyen a Áccura Sport Wellness S.L i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.
Áccura Sport Management S.L és titular de tots els drets sobre el programari de la publicació digital, així com dels drets de propietat industrial i intel·lectual referits als continguts de la web, a excepció dels drets sobre aquells productes, serveis i/o publicacions de caràcter públic que no són propietat de la societat.

Tota la informació que es rebi en la web, com a comentaris, suggeriments o idees, es considerarà cedida a Áccura Sport Wellness S.L de manera gratuïta. Per tant, no ha d’enviar-se informació que no pugui ser tractada d’aquesta manera si fos el cas.

Es prohibeix la reproducció total o parcial dels continguts publicats en el portal sense el consentiment exprés de Áccura Sport Wellness S.L